Múlt szombaton én főzetem. Rántott máj és karaj volt, salátával. A sertésmájat előző este beáztattam, foghagymás tejbe,( a foghagymát, foghagyma zúzóval nyomta bele a tejbe ) és be a hűtőbe. Ettől puha és jó ízű lett nem száradt ki sütéskor. A karajt szintén előző este, jó kiklopfoltam, majd egy kis foghagymás sóval meg hintettem és kis Olíva olajat is öntöttem rá, szintén be a hűtőbe.
Hozzávalók: kígyó uborka héja levágva, paradicsom, paprika, Olíva bogyó, jégsaláta
A zöldségeket felaprítottam, kockára vágtam, majd leöntöttem készen vett joghurtos sali öntettel. Egy kis reszelt sajttal még meglehet ilyenkor szórni, füstölttel az igazi.
Hűtőbe állni hagyni ebédig.
JÓ ÉTVÁGYAT.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése